FolkUngars turnerande föreställningar

FolkUngar och Cirkusmysteriet

FolkUngapatrullen och cirkusmysteriet

Dags för cirkusäventyr, och den här gången har Gittan och hennes lilla gris Lelle blivit bjudna på cirkus, hon och Lelle har gjort nya gitarrer till Cirkus Fiolins cirkusorkester. De är så glada att de äntligen ska få höra hur gitarrerna låter när cirkusorkestern spelar på dem. Men det blir inte riktigt det cirkusbesök de tänkt sig! För naturligtvis händer det en massa konstiga och spännande saker på cirkusen och vi träffar förutom Gittan och Lelle, Direktör Fiolin och cirkushästen Artur. Följ med på detta fina äventyr som handlar om längtan och att man kan mycket mer än man tror även om man är liten☺ FolkUngars föreställningar har stor interaktivitet genom sång, dans och rörelser och alla barn får spela gitarr i slutet av föreställningen.
Föreställningen är 45 min
Maxantal barn/ 40-50 st

FolkUngapatrullen

FolkUngapatrullen på äventyr

Bli en del av FolkUngapatrullen och följ med på ett spännande, interaktivt musikäventyr där ni får träffa Kapten Blötöga, häxan Ljudit och hjälpa fabrikörskan Gittan och grisen Lelle att lösa ett mysterium. Barnen deltar i handlingen genom sång, rörelse och egna förslag. Allt utmynnar i att barnen lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngapatrullen på äventyr riktar sig till barn 6-8 år och är ca 40 min lång. Vi kan träffa max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Vinterfesten

Nu är det dags för en riktig vinterfest!
Gitarrmakaren Gittan och hennes gris Lelle bjuder in alla till en stor glittrig vinterfest fylld av spel, sång och dans, men det är något mystiskt som hänt…

Följ med på ett spännande, vintrigt musikäventyr där barnen deltar i handlingen med både sång, spel, dans och rörelser. Allt utmynnar i att barnen löser mysteriet förstås, och alla barn lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngaPatrullen riktar sig till barn 6-8 år och är ca 45 min lång. Vi kan möta max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

FolkUngaPlaneten

FolkUngaplaneten

”Oftast är det inte en persons fel när saker och ting går snett. Att vi alla måste dra vårt strå till stacken för klimatet, annars går det inte. Men också att våra ledare måste ta rätt beslut för att vi alla ska ha förutsättningar att kunna hålla efter och sköta om naturen på bästa sätt. Att bara för att man har makt kan man inte bara skövla ner någon annans hem och ta för sig, vi måste alla dela lika på jordens resurser”

Följ med Gittan och lilla grisen Lelle på ett svindlande rymdäventyr där vi åker till Folkungaplaneten. Den planeten är en så himla härlig plats, alla djur (inkl. grisar) lever fria och glada och sjunger och dansar och det finns alla möjliga växter och blommor och frukter. Där får vi bland annat träffa Elektro som driver musik och dansskolan Spektrum för insekter och små djur. Men något är riktigt galet med FolkUngaplaneten det är fullt med skräp överallt! vem har slängt det här? På vägen träffar vi en superegoistisk Drottning och en lite sockrad skurk och tillsammans med barnen löser vi mysteriet med skräpet!
Och naturligtvis finns det hopp för FolkUngaplaneten!

Föreställningen är 45 min
Ålder 5-7 år