FolkUngars turnerande

FolkUngapatrullen

FolkUngapatrullen på äventyr

Bli en del av FolkUngapatrullen och följ med på ett spännande, interaktivt musikäventyr där ni får träffa Kapten Blötöga, häxan Ljudit och hjälpa fabrikörskan Gittan och grisen Lelle att lösa ett mysterium. Barnen deltar i handlingen genom sång, rörelse och egna förslag. Allt utmynnar i att barnen lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngapatrullen på äventyr riktar sig till barn 6-8 år och är ca 40 min lång. Vi kan träffa max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Vinterfesten

Nu är det dags för en riktig vinterfest!
Gitarrmakaren Gittan och hennes gris Lelle bjuder in alla till en stor glittrig vinterfest fylld av spel, sång och dans, men det är något mystiskt som hänt…

Följ med på ett spännande, vintrigt musikäventyr där barnen deltar i handlingen med både sång, spel, dans och rörelser. Allt utmynnar i att barnen löser mysteriet förstås, och alla barn lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngaPatrullen riktar sig till barn 6-8 år och är ca 45 min lång. Vi kan möta max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.