FolkUngars turnerande föreställningar

FolkUngar och Cirkusmysteriet

FolkUngapatrullen och cirkusmysteriet

Dags för cirkusäventyr, och den här gången har Gittan och hennes lilla gris Lelle blivit bjudna på cirkus, hon och Lelle har gjort nya gitarrer till Cirkus Fiolins cirkusorkester. De är så glada att de äntligen ska få höra hur gitarrerna låter när cirkusorkestern spelar på dem. Men det blir inte riktigt det cirkusbesök de tänkt sig! För naturligtvis händer det en massa konstiga och spännande saker på cirkusen och vi träffar förutom Gittan och Lelle, Direktör Fiolin och cirkushästen Artur. Följ med på detta fina äventyr som handlar om längtan och att man kan mycket mer än man tror även om man är liten☺ FolkUngars föreställningar har stor interaktivitet genom sång, dans och rörelser och alla barn får spela gitarr i slutet av föreställningen.
Föreställningen är 45 min
Maxantal barn/ 40-50 st

FolkUngapatrullen

FolkUngapatrullen på äventyr

Bli en del av FolkUngapatrullen och följ med på ett spännande, interaktivt musikäventyr där ni får träffa Kapten Blötöga, häxan Ljudit och hjälpa fabrikörskan Gittan och grisen Lelle att lösa ett mysterium. Barnen deltar i handlingen genom sång, rörelse och egna förslag. Allt utmynnar i att barnen lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngapatrullen på äventyr riktar sig till barn 6-8 år och är ca 40 min lång. Vi kan träffa max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Vinterfesten

Nu är det dags för en riktig vinterfest!
Gitarrmakaren Gittan och hennes gris Lelle bjuder in alla till en stor glittrig vinterfest fylld av spel, sång och dans, men det är något mystiskt som hänt…

Följ med på ett spännande, vintrigt musikäventyr där barnen deltar i handlingen med både sång, spel, dans och rörelser. Allt utmynnar i att barnen löser mysteriet förstås, och alla barn lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngaPatrullen riktar sig till barn 6-8 år och är ca 45 min lång. Vi kan möta max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Den Magiska Stormflöjten

”Följ med FolkUngar till den finaste ön i hela världen, där bor en filur som heter Pillemo, helt själv (tror han i alla fall) utan någon som stör. Men en dag flyter en mystisk låda iland på ön! Var har den kommit ifrån och vad, eller vem, finns inuti den? När Pillemo öppnar lådan börjar ett magiskt, musikaliskt äventyr där vi tillsammans dansar och sjunger oss fram över stormande hav och genom mörka skogar. Alla barn får spela gitarr i slutet av föreställningen.

Föreställningen är 45 min och passar för barn 5-10 år .