FolkUngars turnerande föreställningar

FolkUngapatrullen

FolkUngapatrullen på äventyr

Bli en del av FolkUngapatrullen och följ med på ett spännande, interaktivt musikäventyr där ni får träffa Kapten Blötöga, häxan Ljudit och hjälpa fabrikörskan Gittan och grisen Lelle att lösa ett mysterium. Barnen deltar i handlingen genom sång, rörelse och egna förslag. Allt utmynnar i att barnen lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngapatrullen på äventyr riktar sig till barn 6-8 år och är ca 40 min lång. Vi kan träffa max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Vinterfesten

Nu är det dags för en riktig vinterfest!
Gitarrmakaren Gittan och hennes gris Lelle bjuder in alla till en stor glittrig vinterfest fylld av spel, sång och dans, men det är något mystiskt som hänt…

Följ med på ett spännande, vintrigt musikäventyr där barnen deltar i handlingen med både sång, spel, dans och rörelser. Allt utmynnar i att barnen löser mysteriet förstås, och alla barn lär sig spela gitarr på slutnumret.

FolkUngaPatrullen riktar sig till barn 6-8 år och är ca 45 min lång. Vi kan möta max 40 barn åt gången för att alla ska kunna vara med och spela. Föreställningen kan kombineras med workshops för de äldre barnen på skolan.

Den Magiska Stormflöjten

”Följ med FolkUngar till den finaste ön i hela världen, där bor en filur som heter Pillemo, helt själv (tror han i alla fall) utan någon som stör. Men en dag flyter en mystisk låda iland på ön! Var har den kommit ifrån och vad, eller vem, finns inuti den? När Pillemo öppnar lådan börjar ett magiskt, musikaliskt äventyr där vi tillsammans dansar och sjunger oss fram över stormande hav och genom mörka skogar. En saga om mod, kamratskap och att ingen människa är en egen ö.”

Föreställningen är 45 min och passar för barn 5-10 år  /publikantal bestämmer ni!

FolkUngapatrullen på nya äventyr!

FolkUngapatrullen på nya äventyr! Nu ger sig FolkUngapatrullen på ett nytt spännande interaktivt musikäventyr. Den här gången gör FolkUngar nedslag i Järnåldern och en mycket spännande historia som är baserad på en verklig händelse växer fram. Ni får träffa bland annat Arkeologen Fanni Marken, musikhandlaren Rune Viking och vildsvinet Vild-Sven. Barnen deltar i handlingen genom sång, rörelse och många egna förslag. Allt utmynnar i att barnen lär sig spela gitarr på slutnumret. FolkUngapatrullen på nya äventyr riktar sig till barn i åldern 5-8 år. Längd 45 min /Antal barn per föreställning: 40 st och vi gör 3 föreställningar per dag.Föreställningen kan kombineras med workshops för barn i åk 2-6 de är 70 min.   Bokning av FolkUngar och föreställningen: Eiwor Kjellberg/ Musiker eiwor.kjellberg@bilda.nu 073-0438362